Доставките на територията на страната се извършават до всички населени места от ЕконтЕкспрес.

За Ваше удобство може да изберете как да получите пратката си - на адрес, който се попълва при поръчката или в офис на фирмата доставчик до поискване. Изключително удобен и изгоден за Вас вариант - взимате пратката от удобен за  Вас офис, в удобно за  Вас  време. При поръчка на артикул от нашите готови,  изпращаме пратката с възможност за преглед. За персонализирани артикули пратката се изпраща без опцията преглед.

Срокът за изпълнение на поръчка и доставка варира от 2 до 4 работни дни!

Цената  на  доставката e в зависимост от големината и теглото на закупените артикули, както и от стойността на наложения платеж. Във     формата за поръчка, след попълване на всички необходими данни  за  поръчката и адреса за доставка, клиентът може да види стойността на куриерската услуга.

Начин наплащане на направената поръчка - наложен платеж: клиентът заплаща в брой на куриера или на служителя в офиса на куриерската фирма сумата за поръчаните продукти плюс сумата за доставка при получаване на пратката, освен ако изрично не  е упоменато, че доставката е за сметка на продавача.

Може да следите движението на Вашата пратка тук:

http://www.econt.com/tracking/

 

 

 

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout