About Us

ДМ ТРЕЙД 2014 ЕООД е една от най-бързо развиващите се фирми, занимаващи се с печат върху дрехи, чаши, сувенири и др. Основната дейност на фирмата е търговия с облекла, сувенири, печат на изображения по Ваш избор върху тениски, комплекти, блузи, шорти, чаши, ключодържатели и други предмети. Основната цел на ДМ Трейд 2014 ЕООД е предлагането на висококачествени и отговарящи на индивидуалните желания и изисквания на клиентите продукти.

ДМ ТРЕЙД 2014 ЕООД  е фирма, която чрез онлайн магазина си dmtrade2014.com Ви дава възможност да създавате индивидуални дизайни на тениски и сувенири, или да поръчате от нашите готови продукти. Използваме технологията на Директен Дигитален печат за текстил, сублимационен печат за чаши и дрехи и UV-печат за всякакъв вид плоски повърхности като стъкло, фаянс, дърво, ПДЧ и др.

Директният Дигитален печат върху Вашите тениски, осигурява максимален комфорт и устойчивост на печата при пране. Мастилото се вмъква във влакната на материята. Използваме абсолютно безвредни, създадени на растителна и водна основа мастила. Тениските могат да се перат в пералня до 40 градуса, обърнати наопаки, като се спазват всички изисквания, спрямо продукта-центрофугиране, гладене и други.

Сублимационният печат означава преход на мастилата от твърдо вещество в газообразно под въздействие на висока температура, с резултат пренасяне на изображение върху изделието. Керамичните чаши с такъв печат издържат многократно третиране в съдомиялна машина без никакви следи или повреди. Сублимационният печат върху дрехи практически е невъзможно да бъде премахнат, тъй като мастилата проникват в материята.

UV печатът е технология на студено изсушаване на боята в момента на впръскване върху повърхността, което осигурява по-ясни и ярки образи, дълъг живот на печата като цяло и трайност на цветовете.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout